28.01.2011. / 12:49

Autor: Hina

Biometeorološke prilike tijekom vikenda razmjerno povoljne

U subotu, 29. siječnja biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne. Ne očekuju se veće tegobe uzrokovane vremenom niti sljedećih nekoliko dana

Biometeorološke prilike od petka 29. siječnja do utorka 1. veljače 2011. bit će razmjerno povoljne, biometeorološka je prognoza za Hrvatsku Državnog hidrometeorološkog zavoda koju je izradio u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar".

U subotu, 29. siječnja biometeorološke prilike će biti razmjerno povoljne i ne očekuju se veće tegobe uzrokovane vremenom. Na Jadranu se upozorava na zaštitu od jakog vjetra koji će pojačavati osjet hladnoće.

Razmjerno povoljne biometeorološke prilike, u nedjelju 30. siječnja, većini će ljudi donijeti miran san i dobro raspoloženje, a tegobe se ne očekuju niti kod kroničnih bolesnika.

U ponedjeljak, 31. siječnja nastavlja se razdoblje razmjerno povoljnih biometeoroloških prilika pa se ne očekuju tegobe uzrokovane vremenom. Ujutro je potrebna adekvatna zaštita od hladnoće i magle.

Biometeorološke će prilike i u utorak 1. veljače biti razmjerno povoljne i ne očekuju se tegobe uzrokovane vremenom. Ujutro je moguća magla koja bi se u unutrašnjosti mogla i dulje zadržati, pa upozoravamo na adekvatnu zaštitu, stoji u biometeorološkoj prognozi.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
25/1/11

zubicvila, 28.01.11. 18:19

Nenadmašan komad opreme za sve meteoropate i/ili one koji viču: "Ššššššš-šššššš!" svaki puta kada začuju jingl za vremensku prognozu: http://www.gricni.com/koliko-je-sati-10-suncano


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika