28.01.2011. / 20:18

Autor: Hina

Pirati napali brod na kom su tri hrvatska pomorca

U Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture u poslijepodnevnim satima sastao se Stožer za koordinaciju aktivnosti u slučajevima ugroze hrvatskih brodova i hrvatskih pomoraca u međunarodnoj plovidbi zbog dojave o piratskom napadu broda u Indijskom oceanu na kojem se nalaze tri hrvatska pomorca.

Pirati su napali još jedan brodPirati su napali još jedan brodU Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture u poslijepodnevnim satima sastao se Stožer za koordinaciju aktivnosti u slučajevima ugroze hrvatskih brodova i hrvatskih pomoraca u međunarodnoj plovidbi zbog dojave o piratskom napadu broda u Indijskom oceanu na kojem se nalaze tri hrvatska pomorca.

Riječ je o tankeru liberijske zastave, koji se nalazi istočno od roga Afrike, a na kojem se nalaze tri hrvatska državljana kao članovi posade.

Prema posljednjim informacijama, napad je prekinut, pomorci su na sigurnom - u posebnoj prostoriji, a prema napadnutom brodu upućeni su drugi brodovi. Dojava o napadu stigla je u prijepodnevnim satima.

O ovom događaju Stožer je obavijestio članove obitelji naših pomoraca za koje je utvrđeno da se nalaze na napadnutom brodu, te će ih obavještavati o daljnjem tijeku događaja, kaže se u priopćenju koje je potpisala glasnogovornica Marina Halužan.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika