09.02.2011. / 20:18

Autor: Hina

Kup 'Krešimir Ćosić': Zadar s pet igrača do finala, Aco Petrović podnio ostavku

Zadrani su napravili senzaciju jer su svih 40 minuta igrali s istom petorkom s obzirom da zbog neispaćenih dugovanja svojim bivšim igračima nisu mogli koristiti igrače koje su angažirali ove sezone

Slavlje košarkaša Zadra (Foto: Antonio Bronić/PIXSELL)Slavlje košarkaša Zadra (Foto: Antonio Bronić/PIXSELL)Košarkaši Zadra prvi su finalisti ovogodišnjeg Kupa "Krešimir Ćosić", oni su u polufinalu u KC "Dražen Petrović" svladali Cedevitu sa 83-82 (20-27, 31-24, 11-14, 21-17).

Junak pobjede bio je Ivan Batur koji je postigao pobjednički koš u posljednjoj sekundi susreta.

Najefikasniji u sastavu Zadra bio je Marko Car sa 20 ubačaja, po 17 su dodali Pavle Marčinković i Šime Olivari. U sastavu Cedevite 18 poena postigao je Bracey Wright, a 16 je dodao Vedran Vukušić.

Zadrani su napravili senzaciju jer su svih 40 minuta igrali s istom petorkom s obzirom da zbog neispaćenih dugovanja svojim bivšim igračima nisu mogli koristiti igrače koje su angažirali ove sezone.

Nakon utakmice trener košarkaša Cedevite Aleksandar Petrović podnio je neopozivu ostavku na svoju dužnost.

"Ovim porazom napravljena je neprocjenjiva sramota za klub. Kada ovako izgubiš, jedino trener može biti kriv", rekao je Petrović.

U drugom polufinalu od 20 sati igraju Zagreb CO i Cibona.

Finale je na rasporedu u četvrtak od 19 sati, također u KC "Dražen Petrović".

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika