09.02.2011. / 20:45

Autor: Hina

Na zabavi u Bahreinu uhićeno 200 homoseksualaca

Bahrein se smatra jednom od najliberalnijih zaljevskih država u kojoj se alkohol može slobodno kupiti u trgovinama, dok je u ostalom dijelu Zaljeva ograničen na hotele

Policija je u Bahreinu na zabavi uhitila 200 homoseksualaca zbog "nemoralna ponašanja", objavile su u srijedu lokalne novine.

List prenosi da je policija u malenu, konzervativnom gradu Muharaku upala na zabavu na kojoj su transvestiti i transseksualci pili vino i pušili vodene lule.

"Pošto je upao u dvoranu, neimenovani izvor je ugledao veliku skupinu pripadnika 'trećeg spola' odjevenih u skandaloznu žensku odjeću te je pozvao policiju koja ih je uhitila", prenosi list Al-Ajam.

Muškarci su bili u dobi od 18 do 30 godina, većinom iz arapskih zemalja u Perzijskom zaljevu, a vjeruje se da su neki došli u Bahrein baš radi te zabave, piše list.

Bahrein se smatra jednom od najliberalnijih zaljevskih država u kojoj se alkohol može slobodno kupiti u trgovinama, dok je u ostalom dijelu Zaljeva ograničen na hotele.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika