11.02.2011. / 15:41

Autor: Hina

Definitivno kraj: Charlie Sheen okončao brak s Brooke Mueller

Sporazum o rastavi postignut je dva tjedna nakon što je 45-godišnji glumac primljen u centar za rehabilitaciju zbog problema s alkoholizmom i konzumacijom droga

Charlie Sheen i Brooke MuellerCharlie Sheen i Brooke MuellerHollywoodski glumac Charlie Sheen postigao je sa svojom trećom suprugom Brooke Mueller sporazum o rastavi, čime je okončan njihov turbulentni brak, navodi internetska stranica TMZ.com.

Sporazum o rastavi postignut je dva tjedna nakon što je 45-godišnji glumac primljen u centar za rehabilitaciju zbog problema s alkoholizmom i konzumacijom droga.

Prema odredbama sporazuma o rastavi, Mueller (33) će dobiti skrbništvo nad njihovom djecom, dvogodišnjim blizancima Bobom i Maxom, a Sheen će plaćati mjesečnu alimentaciju u iznosu od 55 tisuća dolara.

Sheen i Mueller žive odvojeno od prosinca 2009. kad je poznati glumac uhićen u Aspenu pod optužbom da je fizički napao svoju suprugu tijekom svađe na Božić.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika