28.02.2011. / 16:32

Autor: Nacional.hr

Ideja za budućnost: E-mail poruke koje se same brišu nakon nekog vremena

Primjerice, poziv na neko događanje koje se dogodilo jučer, tako bi automatski bio izbrisan iz primljenih poruka

Za sad je samo prijedlogZa sad je samo prijedlogIdeja o poruci koja se nakon određenog vremena sama izbriše, nije ništa novo. Dovoljno je pogledati neki od akcijskih filmova s tajnim agentima pa da se dobije dojam kako to izgleda.

No, Joshua Baer, šef tvrtke OtherInBox, predložio je novi e-mail standard koji bi omogućio korisnicima jednostavniji život. Naime, kako piše Ubergizmo.com, Baerov prijedlog novog standarda omogućio bi automatsko brisanje poruka nakon isteka roka trajanja.

Primjerice, poziv na neko događanje koje se dogodilo jučer, tako bi automatski bio izbrisan iz primljenih poruka. Na taj bi se način tisuće starih i zanemarenih poruka moglo automatski izbrisati i napraviti mjesta za nove.

Prijedlog je zanimljv, no za sad je samo prijedlog. Da bi zaživio i zaista postao standard, na njegovo bi korištenje morali pristati svi veći pružatelji e-mail usluga poput Gmaila odnosno Hotmaila.

Vezane vijesti

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Tehnologijom do jednostavnijeg življenja

Prema novom Ketchumovom indeksu digitalnog življenja (Ketchum Digital Living Indeks), jednostavnost je ono što ljudi žele od pametnih telefona,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika