01.03.2011. / 16:03

Autor: Hina

Njemačka zamrznula imovinu Gadafijeva sina

Njemački ministar gospodarstva Rainer Bruederle objavio je u utorak da je u Njemačkoj zamrznuta imovina sina libijskog čelnika Moamera Gadafija u jednoj privatnoj banci gdje je položeno 2 milijuna eura, no nije objavljeno o kojem se sinu radi.

Svijet zamrzava imovinu Gadafija i njegove obiteljiSvijet zamrzava imovinu Gadafija i njegove obiteljiNjemački ministar gospodarstva Rainer Bruederle objavio je u utorak da je u Njemačkoj zamrznuta imovina sina libijskog čelnika Moamera Gadafija u jednoj privatnoj banci gdje je položeno 2 milijuna eura, no nije objavljeno o kojem se sinu radi.

"Njemačka surađuje s Europskom unijom", rekao je Bruederle o odluci njemačkih vlasti na događaje u Libiji gdje je u tijeku krvava pobuna protiv režima pukovnika Gadafija.

Pošto je EU u ponedjeljak odlučila zamrznuti imovinu Moamera Gadafija i njegovih 25 suradnika članice su odluku počele provoditi. U Njemačkoj su Gadafijevi imali manje novca u odnosu na Austriju gdje su položene velike svote. Središnja austrijska banka ranije u utorak objavila je zamrzavanje Gadafijeva novca.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika