07.03.2011. / 11:20

Autor: Nacional.hr

Podpredsjednik SAD-a Joe Biden u posjetu Finskoj, Rusiji i Moldaviji

Sastanak s ruskim premijerom Vladimirom Putinom dogovoren je za četvrtak, kao i govor na Moskovskom državnom fakultetu o bilateralnim odnosima dviju zemalja

Podpredsjednik SAD-a Joe BidenPodpredsjednik SAD-a Joe BidenPodpredsjednik SAD-a Joe Biden u posjetu je Europi, izjavio je glasnogovornik Bijele kuće Tony Blinken, a izvještava en.rian.ru.

Svoju europsku turneju započinje danas sastankom s finskim predsjednikom Tarjom Halonenom. Za Moskvu će krenuti u utorak navečer.

U srijedu će se sastati s poslovnim ljudima iz SAD-a, koji posluju u Rusiji i posjetiti Skolkovo, znanstveni centar u blizini Moskve. Tamo će biti održan sastanak s ruskim znanstvenicima i poslovnim ljudima, a navečer će se sastati s ruskim predsjednikom Dimitrijem Medvjedevim. Sastanak s ruskim premijerom Vladimirom Putinom dogovoren je za četvrtak, kao i govor na Moskovskom državnom fakultetu o bilateralnim odnosima dviju zemalja.

Biden će Rusiju napustiti u petak kada kreće u glavni grad Moldavije Kišinjev. Još nijedan podpredsjednik SAD-a nije posjetio Moldaviju.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika