12.03.2011. / 21:40

Autor: Hina

WHO: Mala opasnost od zračenja iz japanske nuklearke

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) u subotu je izvijestila da je razina opasnosti od zračenja iz japanske nuklearke "prilično niska" kada je riječ o zdravlju populacije, no ekipa medicinskih stručnjaka iz WHO-a spremna je i na raspolaganju ukoliko to bude potrebno.

Japanci su pregledavali sve stanovnike zbog mogućeg zračenja (Reuters)Japanci su pregledavali sve stanovnike zbog mogućeg zračenja (Reuters)Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) u subotu je izvijestila da je razina opasnosti od zračenja iz japanske nuklearke "prilično niska" kada je riječ o zdravlju populacije, no ekipa medicinskih stručnjaka iz WHO-a spremna je i na raspolaganju ukoliko to bude potrebno.

"U ovome trenutku čini se da je opasnost od zračenja za zdravlje populacije prilično mala. Količina radijacije koju je ispustila nuklearka vrlo je niska", rekao je glasnogovornik WHO-a Gregory Hart.

Vezane vijesti

Burne ovacije za Aung San Suu Kyi u Ženevi

Burne ovacije za Aung San Suu Kyi u Ženevi

Čelnica mianmarske oporbe Aung San Suu Kyi dočekana je u četvrtak u UN-ovu sjedištu u Ženevi uz burne ovacije oko četiri tisuće sudionika Međunarodne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika