Objavljeno u Nacionalu br. 800, 2011-03-15

Autor: Marko Biočina

TOMISLAV POKROVAC IDE U POLITIKU

Seljački vođa prosvjeda napada HDZ, kumuje s Friščićem, a koketira s HDSSB-om

Kako doznaje Nacional, Pokrovac koji se posljednjih nekoliko godina afirmirao kako organizator seljačkih prosvjeda, već mjesecima razmatra mogućnost političke karijere, no dosad još nije odlučio hoće li to učiniti kao neovisni kandidat ili kao kandidat neke političke stranke

TOMISLAVA POKROVCA protivnici optužuju da uopće nije poljoprivrednik, te da
djeluje po naputku političaraTOMISLAVA POKROVCA protivnici optužuju da uopće nije poljoprivrednik, te da djeluje po naputku političaraTomislav Pokrovac, predsjednik Hrvatskoga seljačkog saveza Vukovarsko-srijemske županije, navodno se namjerava kandidirati na idućim parlamentarnim izborima. Kako doznaje Nacional, Pokrovac koji se posljednjih nekoliko godina afirmirao kako organizator seljačkih prosvjeda, već mjesecima razmatra mogućnost političke karijere, no dosad još nije odlučio hoće li to učiniti kao neovisni kandidat ili kao kandidat neke političke stranke. Pokrovcu je visoko mjesto na listi navodno već ponudio HDSSB Branimira Glavaša. Zanimljivo je da je Pokrovac još uvijek član Hrvatske seljačke stranke, a čelni čovjek HSS-a Josip Friščić bio je krizmani kum jednog od njegovih trojice sinova.

Inače, Pokrovac je i prije često bio povezivan s politikom, a njegovi suparnici iz konkurentskih seljačkih udruga često su tvrdili kako organizira prosvjede po naputku političara, te kako ustvari uopće nije poljoprivrednik, nego limar. Pokrovac se od tih optužbi branio tvrdnjama kako se limarskim poslom ne bavi već jedanaest godina, te kako zajedno sa suprugom obrađuje 20-ak hektara zemlje, te posjeduje četiri krave i nekoliko svinja.

Vezane vijesti

Seljaci s premijerkom Kosor potpisali zagrebački sporazum: Traktori odlaze s...

Seljaci s premijerkom Kosor potpisali zagrebački sporazum: Traktori odlaze s ceste

Nakon 'đakovačkom sporazuma koji su seljaci potpisali s ministrom Čobankovićem, prosvjednici su dobili i 'zagrebački sporazum', koji su pak… Više

Komentari

registracija
7/3/11

medjimurec, 15.03.11. 08:10

A ko vam je ta budaletina da dobija mjesta u novinama? Vjerojatno trazi da dobije poticaje i bez da ista radi , stoka!


registracija
30/9/09

davor12345, 15.03.11. 08:38

Molim nekog siromašnog zubara da mu napravi protezu! Ružno ga je brate za vidit! Ima vrimena za puštat bradicu a nema vrimena otić makar kod socijalnog zubara!


registracija
8/7/10

Maroje, 15.03.11. 11:09

Taj bi leba bez motike.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika