23.03.2011. / 13:30

Autor: Nacional.hr

Procurile fotografije razuzdanih orgija kod Berlusconija

Fotografije su pronađene na laptopima i kamerama zaplijenjenim od posjetiteljica zabava

Foto: Screenshot YoutubeFoto: Screenshot YoutubeU javnost su procurile fotografije sa razuzdanih zabava koje je organizirao talijanski premijer Berlusconi, prenosi Daily Mail.

Fotografije su pronađene na laptopima i kamerama zaplijenjenim od posjetiteljica zabava, kao dio istrage kojoj je cilj utvrditi da li je talijanski premijer imao seksualne odnose sa maloljetnicama. Na jednoj fotografiji je talijanska TV zvijezda Barbara Guerra u policijskoj uniformi sa lisicama. Na drugoj fotografiji se dvije nepoznate djevojke ljube, dok su na ostalima djevojke u provokativnim pozama. Sve je snimljeno u ranim jutarnjim satima u Berlusconijevom domu u Milanu.

Berlusconi sljedeći mjesec mora na suđenje zbog optužbi da je imao seksualni odnos sa maloljetnicom i zloporabio položaj. Premijer je navodno 17-godišnjoj trbušnoj plesačici Karimi El Mahroug platio novcem i nakitom za seks, što je zakonom zabranjeno u Italiji, a i navodno je i upotrijebio svoj utjecaj da ju se oslobodi nakon što je uhićena.

Vezane vijesti

Krokodil - Književni festival

Krokodil - Književni festival

Zagreb, 13. lipnja 2012. - Novi veliki ljetni festival Krokodil, regionalni i internacionalni festival čitanja, po prvi put od svog osnivanja održat… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika