24.03.2011. / 17:13

Autor: Martina Čizmić

Apetiti su porasli: Zagreb Thunder juriša na vrh Slovenije

Nakon izvrsne sezone u Hrvatskom prvenstvu, ekipa Zagreb Thundera ove će godine sudjelovati kao pridruženi član u Slovenskom prvenstvu u američkom nogometu

Zagreb Thunder u nedjelju gostuje u LjubljaniZagreb Thunder u nedjelju gostuje u LjubljaniHokej je završio, nogometno prvenstvo već je gotovo riješena stvar, no sezona američkog nogometa tek počinje. Za sve zaljubljenike u sport, pogotovo onaj koji nije uobičajen, Zagreb Thunder ove godine priprema posebno iznenađenje.

Nakon izvrsne sezone u Hrvatskom prvenstvu, ekipa Zagreb Thundera ove će godine sudjelovati kao pridruženi član u Slovenskom prvenstvu u američkom nogometu. To znači da će, ukoliko osvoje prvenstvo, biti prvaci Slovenije.

No, na tom putu stoje im momčadi koje su, barem na papiru, mnogo jače. Kakvo je stanje na terenu, vidjet ćemo već ove nedjelje, 27. ožujka kada će snage odmjeriti s Ljubljana Silverhawksima.

Utakmica će se odigrati u Ljubljani, na stadionu NK Slovan na Kodeljevem s početkom u 13 sati.

Osim sa Silverhawksima, Thunderi će svoje snage tijekom sezone odmjeriti i sa Maribor Generalsima i Alp Devilsima.

Dečki iz Thundera ove su se sezone pojačali s još dvojicom igrača iz SAD-a Conradom Meadowsom i Anthonyem Evansom, a u osvajanju titule prvaka Slovenije zasigurno će im pomoći i novi trener, Thomas Smythe.

Raspored odigravanja:

27.03. Silwerhawks - Thunder
03.04. Generals - Thunder
16.04. Alp Devils - Thunder
14.05. Thunder - Alp Devils
29.05. Thunder - Generals
04.06. Thunder - Silwerhawks

Vezane vijesti

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniori odmjeravaju snage u američkom nogometu

Juniorski sastavi klubova američkog nogometa Zagreb Thunder i Celje Gold Diggers odigrati će u nedjelju, u 15 sati, na terenima ŠRC Svetice u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika