25.03.2011. / 16:06

Autor: Nacional.hr

MySpace u mjesec dana izgubio 10 mlijuna korisnika

MySpace posljednje dvije godine pokušava održati korak sa brzo rastućim i sve popularnijim Facebookom

U siječnju je Myspace imao 73 milijuna korisnika, dok ih je prošle godine u to vrijeme bilo 95 milijunaU siječnju je Myspace imao 73 milijuna korisnika, dok ih je prošle godine u to vrijeme bilo 95 milijunaPrema portalu comScore MySpace je između siječnja i veljače ove godine izgubio 10 milijuna korisnika. U siječnju je MySpace imao 73 milijuna korisnika, dok ih je prošle godine u to vrijeme bilo 95 milijuna, prenosi The Telegraph.

Početkom ove godine Mike Jones, izvršni direktor MySpacea izjavio je da tvrtka ima 500 zaposlenika viška i tako nagovijestio moguće otkaze. MySpace posljednje dvije godine pokušava održati korak sa brzo rastućim i sve popularnijim Facebookom i potrebno je poduzeti nove mjere kako bi se nadoknadili financijski gubitci, jer je MySpace u prva tri mjeseca prošle godine izgubio 100 milijuna dolara. Jones je još krajem prošle godine izjavio da MySpace više nije konkurencija Facebooku kao društvena mreža, nego je postao servis za zabavu.

Chase Carey iz News Corporationa, tvrtke koja je vlasnik MySpacea, izjavio je da razmišljaju o njegovoj prodaji. Carey je odbio reći rok do kojeg bi se pričekalo da MySpace ponovno postane profitabilan prije nego li ga prodaju.

Vezane vijesti

Murdoch: "Zaribali smo MySpace"

Murdoch: "Zaribali smo MySpace"

Medijski mogul Rupert Murdoch, predsjednik uprave i izvršni direktor medijske kompanije News Corporation, priznao je danas da je njegova tvrtka… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika