30.03.2011. / 12:51

Autor: Totalsport

Raul: Ostajem unatoč Magathovu odlasku

Pretpostavljalo se da bi Španjolac, koji je ljetos pristao doći u Schalke upravo zbog Magatha, mogao zatražiti ispisnicu nakon trenerova odlaska

Španjolski napadač Raul GonzalezŠpanjolski napadač Raul Gonzalez- Nisam potpisao ugovor s Felixom Magathom, nego s nogometnim klubom Schalkeom – izjavio je 33-godišnji španjolski napadač Bundesligaša iz Gelsenkirchena, Raul Gonzalez.

Tim je riječima odgovorio na pitanje novinara u intervjuu za njemački tjednik Sport Bild. Pretpostavljalo se da bi Španjolac, koji je ljetos pristao doći u Schalke upravo zbog Magatha, mogao zatražiti ispisnicu nakon trenerova odlaska. Raul je, međutim, pokazao da je, iznad svega, uzoran profesionalac:

- Ostajem odraditi ugovor do kraja, dakle do ljeta 2012. godine. Naravno, pod uvjetom da i klub tako želi. Nisam, međutim, dosad stekao dojam da nisam željen. Felixu Magathu, u svakom slučaju, mogu samo biti zahvalan što je vjerovao u mene – zaključio je Raul.

Magathov nasljednik Ralf Rangnick također najozbiljnije računa sa španjolskim veteranom:

- Raul je izniman nogometaš. Naravno, da bi došao do punog izražaja, mora uživati na travnjaku punu podršku i angažman suigrača.

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika