30.03.2011. / 19:50

Autor: Nacional.hr

Dvije godine nije izlazio iz kuće, koža mu se zalijepila za namještaj

Koža 43-godišnjaka se zaljepila za fotelju, sjedio je u svojim fekalijama i urinu, a čak je oko njega bilo i crva

Pretili amerikanac dve godine se nije micao iz fotelje Pretili amerikanac dve godine se nije micao iz fotelje Pretili Amerikanac nije se mogao kretati zbog debljine, ni izlaziti iz kuće pa ga je nakon dvije godine policija morala osloboditi iz njegovog doma, prenosi WTRF.

U američkoj državi Ohio policija je morala intervenirati nakon što je hitna dobila poziv da je 43-godišnji muškarac u teškom stanju i da ne reagira. Policija je izjavila da je muškarac bio pretil i da dvije godine nije izlazio iz kuće niti se micao sa fotelje. Koža 43-godišnjaka se zalijepila za fotelju, sjedio je u svojim fekalijama i urinu, a čak je oko njega bilo i crva. Policija je pozvana kako bi pomogli da se nesretnog muškarca iznese iz kuće i prebaci u bolnicu. Da bi ga iznijeli iz kuće, morali su srušiti zid.

Muškarac je imao i sustanare, njegovu djevojku koja ga je hranila i još jednog muškarca. Vlasnica kuće u kojoj je nesretnik živio, kaže da nije ni slutila da je muškarac u takvom stanju, jer je nekada bio aktivna i normalna osoba, a kad je ulazila u kuću, uvijek je sjedio na fotelji pokriven dekom. Muškarac se trenutno nalazi u bolnici gdje liječnici nadziru njegovo stanje.

Vezane vijesti

60 posto odraslih i 19 posto djece ima prekomjernu tjelesnu težinu

60 posto odraslih i 19 posto djece ima prekomjernu tjelesnu težinu

Zagrebački Gradski ured za zdravstvo i branitelje u suradnji s Udrugom za prevenciju prekomjerne težine obilježilo je Europski dan debljine okruglim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika