06.04.2011. / 13:45

Autor: Nacional.hr

Par preživio šest prirodnih katastrofa tijekom medenog mjeseca!

Stefan i Erika Svanstrom iz Stockholma u prosincu su se uputili na četveromjesečno bračno putovanje sa svojom kćerkicom i odmah na početku putovanja, u Munchenu ih je zahvatila jedna od najgorih europskih snježnih oluja

Par je preživio požar, snježnu oluju, potres, poplavu..Par je preživio požar, snježnu oluju, potres, poplavu..Švedski bračni par tijekom svog medenoga mjeseca preživjeli su čak šest prirodnih katastrofa, prenosi Yahoo.

Stefan i Erika Svanstrom iz Stockholma u prosincu su se uputili na četveromjesečno bračno putovanje sa svojom kćerkicom. Odmah na početku putovanja, zapeli su u njemačkom gradu Munchenu u kojem je divljala jedna od najgorih europskih snježnih oluja. No, to je nažalost bio tek početak njihovih nevolja. Nakon što su otputovali u Australiju u Cairnsu ih je dočekao razorni ciklon, u Brisbaneu poplava, a u Perthu požar. Iz Cairnsa su pobjegli u posljednji čas i nakon bijega noć su morali provesti na podu trgovačkog centra, zajedno sa još 2,500 evakuiranih.

Neposredno prije nego li su stigli na Novi Zeland, potres je pogodio Christchurch, a nakon toga i Tokyo. Krajem ožujka, konačno su se vratili u Stockholm, nakon posjeta Kini koji je, na svu sreću, prošao mirno. Par tvrdi da su svjesni da brak mora proći kroz razna iskušenja i da oni misle da je njihov prošao kroz većinu njih.

Vezane vijesti

Nije poznato koliko nafte stvarno istječe u Meksički zaljev

Nije poznato koliko nafte stvarno istječe u Meksički zaljev

Zapovjednik operacije obuzdavanja naftnog zagađenja u Meksičkom zaljevu, admiral Obalne straže Thad Allen zatražio je od korporacije British… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika