08.04.2011. / 16:41

Autor: Totalsport

Emiru Spahiću sedam utakmica suspenzije

S obzirom da nesportski prekršaj tog tipa Spahiću nije bio prvi ove sezone (na sličan način iz igre je eliminirao Brestova Nolana Rouxa u prvenstvenom dvoboju 11. prosinca prošle godine, zaradivši tada četiri utakmice suspenzije), iz Disciplinske komisije Francuskoga nogometnog saveza odlučili su djelovati rigorozno kako se novi Spahićev incident nikad više ne bi ponovio

Obrambeni nogometaš Montpelliera i bosansko-hercegovačke reprezentacije, Emir SpahićObrambeni nogometaš Montpelliera i bosansko-hercegovačke reprezentacije, Emir SpahićRekordnom je kaznom neigranja suspendiran obrambeni nogometaš Montpelliera i bosansko-hercegovačke reprezentacije, 30-godišnji Emir Spahić.

Sedam će natjecateljskih utakmica u Francuskoj, među kojima i finale Liga kupa protiv Marseillea 23. travnja, propustiti kapetan nacionalne momčadi Bosne i Hercegovine, i to stoga što je udarcem laktom u glavu pokosio nogometaša Lensa Issama Jemaau u dvoboju 28. kola Le Championnata, igranom 19. prošlog mjeseca. Sudac utakmice udaranje nije primijetio.

S obzirom da nesportski prekršaj tog tipa Spahiću nije bio prvi ove sezone (na sličan način iz igre je eliminirao Brestova Nolana Rouxa u prvenstvenom dvoboju 11. prosinca prošle godine, zaradivši tada četiri utakmice suspenzije), iz Disciplinske komisije Francuskoga nogometnog saveza odlučili su djelovati rigorozno kako se novi Spahićev incident nikad više ne bi ponovio.

Priliku ponovno zaigrati Spahić će imati 11. svibnja protiv Lorienta.

Kažimo i da je jednu utakmicu suspenzije Spahić već odradio prošle subote u prvenstvenom srazu protiv Toulousea.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika