30.05.2012. / 14:42

Autor: Hina

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Bivša košarkaška zvijezda Dennis Rodman kažnjen je sa 104 sati društveno korisnog rada zbog neplaćanja alimentacije, objavio je sud Orange Countyja.

Dennis RodmanDennis RodmanBivša košarkaška zvijezda Dennis Rodman kažnjen je sa 104 sati društveno korisnog rada zbog neplaćanja alimentacije, objavio je sud Orange Countyja.

"Pozivam vas da iskoristite svoj talent motivatora i vašu prošlost velikog sportaša da pomognete drugim ljudima", kazao je sudac Barry Michaelson prilikom izricanja presude.

Rodman (51) za kojeg njemu bliske osobe tvrde da je alkoholičar, mora platiti više od 810.000 dolara alimentacije svojoj trećoj supruzi i majci njegove dvoje djece Michelle Rodman.

Poznat po ekscentričnom izgledu i ponašanju Rodman je osvojio pet naslova prvaka NBA od kojih tri sa Chicago Bullsima gdje je igrao zajedno s Michaelom Jordanom i Scottiejem Pippenom.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika