11.04.2011. / 07:00

Autor: Ružica Đukić

Indira Vladić: Sa svojim dragim proslavila je godišnjicu

Pjevačica Colonije već godinu dana ljubi poduzetnika Ivana Papića no još uvijek nije u medijima progovorila o njihovoj romansi; par se često može vidjeti kako u javnosti izmjenjuju nježnosti, čemu su svjedočili i Extrini novinari

Pjevačica Colonie nakon razvoda od Narcisa Mujkića opet je sretno zaljubljenaPjevačica Colonie nakon razvoda od Narcisa Mujkića opet je sretno zaljubljenaIndira Vladić, pjevačica grupe Colonia, nedavno je proslavila prvu godišnjicu veze s poduzetnikom Ivanom Papićem. Zaljubljeni par sreli smo prošle srijede u jutarnjim satima u zagrebačkom kafiću "Mimice" u blizini Maksimira, nedaleko od nove stambeno-poslovne zgrade koju je gradila Papićeva tvrtka. Ivan Papić je ispod stola nježno gladio ruku svoje djevojke. Iako nisu doimali kao da se skrivaju, s razmjenjivanjem nježnosti na javnom mjestu su ipak bili oprezni.

Par je počeo vezu početkom proljeća prošle godine, a fotografije njihovog druženja u zagrebačkom klubu People’s objavila je upravo Extra. U to je vrijeme Indira Vladić još uvijek bila u braku sa tadašnjim suprugom Narcisom Mujkićem, a njihov devet godina dug brak nikad nisu obilježavali skandali. Bez obzira na to što je sada slobodna žena, barem kada je brak u pitanju, postoji razlog zbog kojeg Indira Vladić pokušava sakriti svoju vezu s Ivanom Papićem, ali se ljubav kada se vide zajedno ipak ne može sakriti.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Indira Vladić: Tko nije probao moje sarme, ne zna što je izgubio

Indira Vladić: Tko nije probao moje sarme, ne zna što je izgubio

Mnoge svjetske zvijezde, među kojima su se našle glumice Scarlett Johansson i Christina Hendricks, u trenutku kada izgube mobitel opravdano strahuju… Više

Komentari

registracija
9/3/11

Masterminder, 11.04.11. 21:16

Neobično mi je drago da je popularna pjevačica sredila svoj privatni i sentimentalni život. Jedno jedino ju osobno molim, a to je da poradi malo na svom smijanju u kamere, jer taj zvuk jako ružno zvuči u ušima ljudi koji ne pjevalu lijepo ali imaju sluha.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika