20.10.2010. / 12:09

Autor: Andrea Belin

Indira Vladić: Razvod je moj najveći poraz

Unatoč svemu pjevačica nastoji razmišljati pozitivno tako da uopće ne sumnja da joj se nova ljubav dogoditi kada to bude najmanje očekivala

Indira Vladić; Foto: Igor Kralj/PIXSELLIndira Vladić; Foto: Igor Kralj/PIXSELLPjevačica Colonije, tridesetsedmogodišnja Indira Vladić nedavno se i službeno razvela od Narcisa Mujkića.

U intervjuu za magazin Story pjevačica je priznala da joj je to bilo jedno od najtežih i najbolnijih razdoblja u životu.

'Razvod doživljavam kao poraz. Možda ne bih trebala, ali tako je. Mislila sam da ćemo trajati zauvijek', objašnjavala je.

S druge strane, Indira Vladić je sretna što je sa, sada već bivšim suprugom uspjela sve riješiti na civiliziran način. Nastoji razmišljati pozitivno tako da uopće ne sumnja da joj se nova ljubav dogoditi kada to bude najmanje očekivala.

Trenutačno je svu pažnju usmjerila na skorašnji spektakl Top Star.

Podsjetimo, da se pjevačica grupe Colonija i poduzetnik Narcis Mujkić razvode nakon devet godina braka, prvi je pisao magazin Extra.

Vezane vijesti

"Petorka" uskoro raskida vladajuću koaliciju u BiH?

"Petorka" uskoro raskida vladajuću koaliciju u BiH?

Pet od šest političkih stranaka koje čine vladajuću koaliciju u Bosni i Hercegovini priprema se pokrenuti mjere kojima bi Stranku demokratske akcije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika