11.04.2011. / 14:15

Autor: Nacional.hr

Video: Pomahnitali muškarac u napadu ludila gol pucao na policijskog robota

Na snimci sa kamere koju je imao robot, odjednom u kadar iskače goli muškarac koji pokušava izgurati robota, a kada mu to ne uspijeva uzima kalašnjikov i nekoliko hitaca ispaljuje na robota

IlustracijaIlustracijaMuškarac iz Floride, SAD, pucao je gol na skupoga policijskog robota nakon što su mu specijalci okružili kuću zbog dojave da prijeti ubojstvom i samoubojstvom, prenosi Aol News.

Policija u okrugu Brevard na Floridi je prošli tjedan dobila dojavu da muškarac koji posjeduje nekoliko pušaka prijeti da će sebi i drugima oduzeti život. Kako bi zaštitili svoje ljude, policija u muškarčevu kuću šalje robota s kamerom, vrijednog 65,000 dolara. Na snimci sa kamere koju je imao robot vidi se da robot ulazi u kuću, prolazi kroz sobe i pored psa ljubimca, a zatim odjednom u kadar iskače goli muškarac koji pokušava izgurati robota, a kada mu to ne uspijeva uzima kalašnjikov i na robota ispaljuje nekoliko hitaca.

Pobješnjeli muškarac, koji je ostao anoniman jer se očekuje procjena njegovog duševnog stanja, na kraju je sam odustaje od divljanja i predaje se policiji. Iako je skupi robot oštećen tijekom akcije, iz policije tvrde da im nije žao što su ga upotrijebili jer je pomahnitali muškarac prijetio da će pucati na svakoga koga vidi i da su sigurni da im je robot pomogao da poštede živote policajaca.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika