13.04.2011. / 17:41

Autor: Hina

Uhvaćen na djelu: Njemački političar krao toaletni papir

Dužnosnik ogranka njemačke stranke Ljevice u gradu Stralsundu uhvaćen je u krađi toaletnog papira, objavilo je mjesno tužiteljstvo.

Vijećniku je "ponestalo" papiraVijećniku je "ponestalo" papiraDužnosnik ogranka njemačke stranke Ljevice u gradu Stralsundu uhvaćen je u krađi toaletnog papira, objavilo je mjesno tužiteljstvo.

U zgradi Gradskog vijeća nestalo je više od 200 rola toaletnog papira u samo tjedan dana. Domaru je to bilo sumnjivo pa se sakrio u zahod i čekao lopova. Ubrzo je zatekao gradskog vijećnika Ljevice Franka-Michalea Johna kako krade toaletni papir i stavlja ga u torbu.

"Istražujemo mnoge krađe predmeta male vrijednosti", rekao je glasnogovornik tužiteljstva u Straslundu i potvrdio informacije o neobičnim nestancima predmeta u Gradskom vijeću. Hoće li vijećnik završiti na sudu, ovisi o tome je li prije počinio koji prekršaj, rekao je glasnogovornik.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika