14.04.2011. / 12:52

Autor: Nacional.hr

Najteža žena na svijetu opet traži pažnju medija

Ambicija Donne Simpson da postane najteža žena na svijetu već su poznati javnosti jer au još prošle godine u medijima popraćeni njeni napori da se što više udeblja

Donna SimpsonDonna SimpsonAmerikanka iz New Jerseya ima neobičnu ambiciju, želi postati najteža žena na svijetu, prenosi Orange News.

Donna Simpson, 44-godišnjakinja visoka oko 165 centimetara za cilj si je postavila težinu od 444 kilograma. Kako bi ostvarila svoju ambiciju jede 12,000 kalorija dnevno, a za jedan obrok pojede čak 70 sushija, koji joj je omiljena hrana. Donna tvrdi da se počela debljati kad joj je bivši suprug, šef kuhinje u jednom restoranu, počeo donositi ostatke hrane s posla. Nakon razvoda od muža i rođenja sina Devina, Donna je nabacila kilograme i nekoliko godina poslije krenula na dijetu i uspjela skinuti 31 kilogram u šest mjeseci.

Jedno vrijeme je razmišljala i o ugradnji želučane premosnice, no kada joj je prijatelj preminuo tijekom takve operacije, odustala je od mršavljenja i od tada se želi udebljati umjesto da smršavi. Svog sadašnjeg dečka Phillippea Gouambu, visokog 180 centimetara i teškog samo 82 kilograma, upoznala je 2006. na internetu u chat sobi za pretile žene. Iako su doktori tvrdili da je to nemoguće, Donna je ubrzo nakon što je upoznala svog dečka ostala trudna. Dok se 2007. porađala uz nju je bilo 19 doktora, a na svijet je donijela kćerkicu Jacqueline. Nakon poroda je imala 240 kilograma i bila je najteža mama na svijetu,a sada želi otići korak dalje i postati najteža žena na svijetu.

Vezane vijesti

60 posto odraslih i 19 posto djece ima prekomjernu tjelesnu težinu

60 posto odraslih i 19 posto djece ima prekomjernu tjelesnu težinu

Zagrebački Gradski ured za zdravstvo i branitelje u suradnji s Udrugom za prevenciju prekomjerne težine obilježilo je Europski dan debljine okruglim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika