20.04.2011. / 10:22

Autor: Hina , Nacional.hr

Oskarovka Marion Cotillard u novom Nolanovom Batmanu

"The Dark Knight Rises", novi film iz serijala o čovjeku-šišmišu, u sjevernoameričkim kinima trebao bi se pojaviti u srpnju 2012. godine

Foto: WikipediaFoto: WikipediaOscarom nagrađena francuska glumica Marion Cotillard pridružila se postavi novog filma o Batmanu koji će režirati Christopher Nolan, objavila je producentska kuća Warner.

"The Dark Knight Rises", novi film iz serijala o čovjeku-šišmišu, u sjevernoameričkim kinima trebao bi se pojaviti u srpnju 2012. godine.

Cotillard, dobitnica Oscara za ulogu Edith Piaf u "La Vie an Rose", u Batmanu će glumit Mirandu Tate, članicu upravnog odbora tvrtke Wayne Enterprises i pomogat će svom šefu Bruceu Wayneu/Batmanu (glumit ga Christian Bale) u njegovim filantropskim nastojanjima za boljitak Gothama.

Christopher Nolan, osim režije potpisuje i scenarij novog Batmana, zajedno sa svojim bratom Jonthanom. Nolan je režirao i "Viteza tame", posljednji film iz serijala o tom superjunaku.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika