21.04.2011. / 19:00

Autor: Hina

Otet sin predsjednika uprave informatičke tvrtke Kasperski u Moskvi

Sin Evgenija Kasperskog, predsjednika uprave ruske informatičke tvrtke za izradu antivirusnih programa Kaspersky Lab otet je u utorak i njegovi otmičari traže otkupninu od tri milijuna dolara, objavila je u četvrtak ruska internetska stranica Lifenews.ru.

Evgenij Kasperski i Dmitrij MedvedevEvgenij Kasperski i Dmitrij MedvedevSin Evgenija Kasperskog, predsjednika uprave ruske informatičke tvrtke za izradu antivirusnih programa Kaspersky Lab otet je u utorak i njegovi otmičari traže otkupninu od tri milijuna dolara, objavila je u četvrtak ruska internetska stranica Lifenews.ru.

Ivan Kasperski (20) otet je u utorak dok je išao na posao, ističe Lifenews.ru. Otmičari su istog dana nazvali njegova oca i zatražili otkupninu u iznosu od 3 milijuna dolara, dodaje se na stranici.

Mladićev je nestanak potvrđen iz više njemu bliskih izvora, na koje se stranica poziva.

Izvor u ruskim sigurnosnim snagama, na koji se poziva agencija Interfax, rekao je pak da specijalne službe i policija tragaju za Ivanom Kasperskim.

U četvrtak poslijepodne nije bilo službene potvrde te informacije.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika