22.04.2011. / 17:47

Autor: Nacional.hr

Beba pala s četvrtog kata hotela u Orlandu, ulovila ju britanska turistkinja

Britanska turistkinja bila je na bazenu kad je ugledala dijete kako se provuklo kroz balkonsku ogradu četverokatnog hotela u Orlandu i da visi

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaŠesnaestomjesečna beba pala je s najvišeg kata Orlando's Econo Lodge hotela na Floridi, no uhvatila ju je Helen Beard, britanska gošća iz Nottinghamshirea, izvještava BBC.

Helena Myles ostavila je bebu na čuvanje prijateljima, bračnom paru Holt. Dominique Holt bio je u susjednoj sobi, dok je njegova supruga rekla kako je oko 21 sat otišla u kupaonicu, nakon čega je čula vrisak. Brzo se je vratila u sobu i uočila otvorena vrata balkona. Pogledavši s balkona vidjela je malu Jah-Nea Myles u sigurnim rukama Helen Beard.

Britanska turistkinja bila je na bazenu kad je ugledala dijete kako se provuklo kroz balkonsku ogradu četverokatnog hotela u Orlandu i da visi. Brzo je potrčala i spretno uhvatila bebu. Držala je dijete do dolaska hitne pomoći. Doktori su rekli kako nisu primjetili masnice ni ogrebotine na maloj Jah-Nea Myles.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika