25.04.2011. / 09:27

Autor: Hina

Tužitelj: Mubarak može biti prebačen u zatvorsku bolnicu

Egipatski javni tužitelj u nedjelju je izjavio kako liječnici smatraju da se svrgnuti egipatski predsjednik Hosni Mubarak, koji je zbog zdravstvenih problema primljen u bolnicu u Šarm-el-Šeiku, dovoljno oporavio da može biti prebačen u zatvorsku bolnicu u kairskom zatvoru Tori, gdje ga čeka ispitivanje o navodnoj povezanosti s korupcijom i ubojstvima.

Hosni MubarakHosni MubarakEgipatski javni tužitelj u nedjelju je izjavio kako liječnici smatraju da se svrgnuti egipatski predsjednik Hosni Mubarak, koji je zbog zdravstvenih problema primljen u bolnicu u Šarm-el-Šeiku, dovoljno oporavio da može biti prebačen u zatvorsku bolnicu u kairskom zatvoru Tori, gdje ga čeka ispitivanje o navodnoj povezanosti s korupcijom i ubojstvima.

"Javni tužitelj naredio je ministarstvu unutarnjih poslova da se bivši predsjednik Hosni Mubarak prebaci u bolnicu Mazra u kairskom zatvoru Tori", čim ga ondje budu spremni primiti, stoji u priopćenju tužiteljstva.

Mubarak je poslije velike pobune uslijed dugogodišnjeg nezadovoljstva Egipćana zbog stanja u zemlji i nakon 30 godina što ih je proveo na funkciji predsjednika države pobjegao u ljetovalište Šarm-el-Šeik. Na dan kada je tužiteljstvo donijelo odredbu o njegovu privođenju zbog ispitivanja, Mubarak je primljen u lokalnu bolnicu, uz objašnjenje kako je riječ o zdravstvenim problemima, ali bez pojedinosti o vrsti problema.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika