26.04.2011. / 13:32

Autor: Hina

Taksist Radio taksija prijetio smrću kolegi iz Cammea

Jedan zagrebački taksist nije baš najbolje primio dolazak konkurencije, te je jučer u Dubravi zaprijetio smrću svom kolegi iz konkurentske tvrtke, a ovaj je to prijavio policiji, iako nije želio podnositi kaznenu prijavu.

Taksi Cammeo tek je od prošlog tjedna na ulicama ZagrebaTaksi Cammeo tek je od prošlog tjedna na ulicama ZagrebaJedan zagrebački taksist nije baš najbolje primio dolazak konkurencije, te je jučer u Dubravi zaprijetio smrću svom kolegi iz konkurentske tvrtke, a ovaj je to prijavio policiji, iako nije želio podnositi kaznenu prijavu.

U zagrebačkoj se policiji danas doznaje da je jučer oko 18,20 sati, na okretištu tramvaja u Dubravi, 32-godišnji vozač Radio taksija Zagreb prišao 22-godišnjaku koji "taksira" za tvrtku Cammeo, te mu izrekao niz uvreda i zaprijetio mu da će ga ubiti.

Mlađi taksist iz mlađe tvrtke to je prijavio policiji, koja ne može potvrditi da mu se prijetilo pištoljem, iako se doznaje da 32-godišnjak posjeduje plinski pištolj.

Iako je događaj prijavio policiji, 22-godišnjak je odustao od podnošenja kaznene prijave.

Inače, Taxi Cammeo tek je od prošloga tjedna Zagrepčanima počeo nuditi taksi usluge, i to po nižim cijenama nego što ih nudi donedavni monopolist Radio taksi Zagreb kao udruženje autotaksi prijevoznika u glavnom gradu.

Protiveći se liberalizaciji autotaksi usluga, vozači Radio taksi Zagreba lani su i prosvjedovali te vozilima blokirali ulice u užem središtu grada, izražavajući time nezadovoljstvo novom odlukom Gradske skupštine o taksi prijevozu, kojom je i dopuštena konkurencija na zagrebačkim ulicama.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika