28.04.2011. / 12:16

Autor: Hina , Nacional.hr

Julianne Moore glumit će Sarah Palin

Moore, glumicu sa četiri nominacije za nagradu Oscar, HBO je odabrao prošlog mjeseca da tumači ulogu Palin u adaptaciji knjige novinara Marka Halperina i Johna Heilemanna o zbivanjima iza scene povijesne predsjedničke kampanje 2008.

Julianne Moore glumi bivšu guvernerku Aljaske Sarah Palin u novom filmu HBO-a "Game Change" o kampanji za predsjedničke izbore 2008.

Magazin People objavio je prvu fotografiju Moore u poznatom crvenom kostimu Palin, koja potvrđuje da je glumica sjajno "skinula" izgled potpredsjedničke kandidatkinje republikanaca iz 2008., a tek treba utvrditi koliko joj je to uspjelo s njezinim aljaškim naglaskom, navodi u četvrtak CNN.

Moore, glumicu sa četiri nominacije za nagradu Oscar, HBO je odabrao prošlog mjeseca da tumači ulogu Palin u adaptaciji knjige novinara Marka Halperina i Johna Heilemanna o zbivanjima iza scene povijesne predsjedničke kampanje 2008., u kojoj je demokratski dvojac Barack Obama i Joe Biden nadmašio republikanske protukandidate Johna McCaina i Sarah Palin.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika