29.04.2011. / 15:26

Autor: Nacional.hr

Preživio pad s litice Grand Canyona visoke 60 metara!

Nakon ateriranja na krošnju drveta, mladić se uspio izvući iz automobila i ozlijeđen popeti nazad na liticu, gdje je sreo posjetitelje parka koji su zatim pozvali pomoć.

Ilustracija (Wikipedia)Ilustracija (Wikipedia)Anonimni 21-godišnjak pronađen je kako ozlijeđen luta po američkom nacionalnom parku Grand Canyon nakon što je čudom preživio tešku nesreću, prenosi Daily Mail.

Mladić je u autu preletio preko ruba kanjona niz liticu visoku 60 metara i od sigurne smrti ga je "spasilo" drvo u podnožju litice, na koje je automobil sletio i zakačio se. Nakon ateriranja na krošnju drveta, mladić se uspio izvući iz automobila i ozlijeđen popeti nazad na liticu, gdje je sreo posjetitelje parka koji su zatim pozvali pomoć. Sretniku je pomoć pružena u Medicinskom centru Flagstaff, a ozljede zadobivene tijekom nesreće nisu bile opasne po život. Zaposlenici u parku tvrde da su nesreće sa ovako sretnim krajem rijetke i da se obično radi o pokušaju samoubojstva.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika