29.04.2011. / 15:52

Autor: Nacional.hr

U Njemačkoj uhićene tri osobe za koji se sumnja kako pripadaju Al Kaidi

U izjavi piše kako će trojica za koje se sumnja da su teroristi biti poslani pred suca, koji će im vjerojatno odrediti pritvor do suđenja

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaNjemački državni tužitelji priopćili su javnosti kako je njemačkoj policiji naređeno da uhite trojac za koji se sumnja kako pripada terorističkoj organizaciji Al Kaidi, izvještava telegraph.co.uk.

U izjavi piše kako će trojica za koje se sumnja da su teroristi biti poslani pred suca, koji će im vjerojatno odrediti pritvor do suđenja. Nije bilo daljnih informacija, a detalji o uhićenju će biti objavljeni na konferenciji za novinare u subotu.

Njemačka je povećala sigurnosne mjere u studenom prošle godine, nakon što je dobila informacije iz svojih i stranih obavještajnih agencija, kako unutar njenih granica postoji teroristička ćelija od 20 do 25 ljudi, koji planiraju napad unutar zemlje ili u nekoj drugoj europskoj državi. Nedugo kasnije Njemačka je primila informacije da se planiraju teroristički napadi na Božić i Novu godinu. Ipak u veljači smanjen je broj policije na željezničkim kolodvorima i drugim javnim mjestima.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 29.04.11. 16:08

To vam je, kao daste u Osijeku ubili deset komaraca! Zamislite koliko ih je jos!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika