29.04.2011. / 15:50

Autor: Hina , Nacional.hr

Milanović:' Račan ne bi bio zadovoljan stanjem u kojem se danas nalazi Hrvatska'

Na novinarsko pitanje misli li da bi Račan bio zadovoljan današnjom Hrvatskom, Milanović je odgovorio da ne bi jer je rijetko tko danas zadovoljan aktualnim stanjem u dravi

U povodu 4. godišnjice smrti bivšeg premijera i predsjednika SDP-a Ivice Račana, izaslanstvo SDP-a koje je vodio čelnik stranke Zoran Milanović danas je na Račanov grob na zagrebačkome groblju Mirogoju položilo vijence.

U izaslanstvu su bili i mnogi SDP-ovci, među kojima i glavni tajnik stranke Igor Dragovan te predsjednik Glavnog odbora Josip Leko.

Zagrebačke SDP-ovce vodio je predsjednik Gradske organizacije te stranke Davor Bernardić.

Na novinarsko pitanje misli li da bi Račan bio zadovoljan današnjom Hrvatskom, Milanović je odgovorio da ne bi jer je rijetko tko danas zadovoljan aktualnim stanjem u dravi.

"Hrvatsku volite pa često nismo ni kritični, ali s ovim stanjem ne možemo biti zadovoljni, ni on ni stotine tisuća drugih ljudi", rekao je Milanović.

Na pitanje koja je Račanova najveća ostavština, odgovorio je kako su to u prvome redu duhovne, vrijednosne stvari, poput demokracije, tolerantnosti, otvorenosti, ali i neke konkretne, materijalne stvari, kao uvođenje reda u državi te autoceste.

Milanović je naglasio da Račanu osobno dosta duguje i u ljudskome i u političkom smislu, da je od njega mnogo naučio te da "takvih ljudi nikad dosta".

Na pitanje misli li da je, kao Račanov nasljednik na čelu SDP-a, ispunio ono što je on od njega očekivao, odgovorio je da je izabran demokratski jer SDP "nema sustav nasljeđivanja kao neke druge stranke".

"Jesam li zadovoljan, to će ocijeniti birači. Oni su najvažniji", poručio je Milanović.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 29.04.11. 15:59

Račan je bio isto sranje kao i ADZe zločinci. A da je tomu tako,pokazuje 2000 godina kad je imao dvotrećinsku većinu u saboru,predsjednika države na svojoj strani,narod isto tako....zašto tad nije pohapsil ADZe zločince?Nije zato jer su se dogovorili...pljačkajte vi a i mi ćemo. Jebal im pas....ista su gofna!


registracija
1/1/70

, 29.04.11. 16:00

A ti Mile,većeg KILAVCA među političarima još nisam vidio...ljevičar.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika