03.05.2011. / 16:29

Autor: Hina

Nestala kći jednog od direktora Lukoila nađena mrtva

Tijelo, za koje se pretpostavlja da je nestala kći direktora drugog po veličini ruskog proizvođača nafte Lukoila, pronađeno je u moskovskoj regiji, izjavio je u utorak jedan policijski izvor, a prenose ruski mediji.

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaTijelo, za koje se pretpostavlja da je nestala kći direktora drugog po veličini ruskog proizvođača nafte Lukoila, pronađeno je u moskovskoj regiji, izjavio je u utorak jedan policijski izvor, a prenose ruski mediji.

Izvor je rekao da je tijelo 16-godišnje Viktorije Tesljuk, koja je nestala krajem ožujka, nađeno pored ceste nedaleko od grada Taldoma, stotinjak kilometara sjeverno od Moskve, "kada se snijeg otopio". Zasad nema službene potvrde identiteta tijela.

"Smrt nepoznate nastupila je uslijed otvorene rane glave i prijeloma lubanje", objavljeno je u istrazi.

Viktorija Tesljuk je nestala 26. ožujka. Njezin otac, Robert Tasljuk je glavni direktor zajedničke tvrtke Lukoila, Shella i Sinopeca čije je sjedište u Kazahstanu.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika