04.05.2011. / 17:32

Autor: Hina

Netanyahu: Međupalestinski sporazum je "težak udarac miru"

Sporazum o pomirenju zaključen u Kairu između suparničkih palestinskih frakcija Fataha i Hamasa je "težak udarac miru i velika pobjeda terorizma", ocijenio je u srijedu izraelski premijer Benjamin Netanyahu koji se nalazi u posjetu Londonu.

Benjamin Netanyahu (Reuters)Benjamin Netanyahu (Reuters)Sporazum o pomirenju zaključen u Kairu između suparničkih palestinskih frakcija Fataha i Hamasa je "težak udarac miru i velika pobjeda terorizma", ocijenio je u srijedu izraelski premijer Benjamin Netanyahu koji se nalazi u posjetu Londonu.

"Ono što se danas dogodilo u Kairu predstavlja težak udarac miru i veliku pobjedu terorizma", kazao je novinarima šef izraelske vlade koji se navečer sastaje s britanskim premijerom Davidom Cameronom.

Sporazum o međupalestinskom pomirenju proglasili su predsjednik Palestinske uprave Mahmud Abas i šef Hamasa Halid Mešal nakon pregovora koji su trajali godinu i pol. Njime se predviđa formiranje vlade sastavljene od nezavisnih ličnosti čiji je cilj u razdoblju od godinu dana istodobno organizirati predsjedničke i parlamentarne izbore.

Vezane vijesti

Netanyahu želi legalizaciju naselja na Zapadnoj Obali

Netanyahu želi legalizaciju naselja na Zapadnoj Obali

Izraelski premijer Benjamin Netanyahu u srijedu je najavio namjeru o legaliziranju triju židovskih naselja na Zapadnoj Obali, gdje žive Palestinci,… Više

Komentari

registracija
12/12/10

Klarens, 05.05.11. 04:38

Gle budalashenja ???
Ak se Palestinci prestanu medjusobno svadjati
To nije u redu ????????????


registracija
27/8/10

ciglanailovac, 05.05.11. 07:26

Izrael je tororisticka drzava,i kada ce ona biti pozvana u Hagg,zbog prokomjernog granatiranja,Palestine,ili Hagg samo vrjedi za Hrvatske generale?????


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika