11.05.2011. / 12:31

Autor: Nacional.hr

Goli manijak rasist terorizirao putnike u podzemnoj željeznici u New Yorku

Muškarac je prvo počeo nesretnike, koji su se slučajno našli u njegovoj blizini, obasipati rasističkim uvredama, nakon čega se zaletio u vrata i na užas okupljenih, skinuo hlače i bokserice

IlustracijaIlustracijaU podzemnoj željeznici u New Yorku pomahnitali polugoli muškarac terorizirao je putnike nakon čega je uhićen i odvezen na psihijatriju, prenosi The Smoking gun.

U ponedjeljak je na željezničkoj stanici u južnom Bronxu u New Yorku nepoznati muškarac izgubio kontrolu nad sobom i počeo maltretirati ostale putnike koji su čekali vlak. Muškarac je prvo počeo nesretnike, koji su se slučajno našli u njegovoj blizini, obasipati rasističkim uvredama, nakon čega se zaletio u vrata i na užas okupljenih, skinuo hlače i bokserice. Polugol divljanje je nastavio napavši dvoje prolaznika, ženu i muškarca, nakon čega ga je svladala policija.

Policija je ustanovila da je četrdeset jednogodišnji buntovnik emocionalno rastresen i nakon toga je prevezen u psihijatarsku ustanovu. Nitko, osim jednog policijskog službenika nije ozlijeđen u ovom incidentu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika