16.05.2011. / 07:00

Autor: Martina Koić

Antonija Blaće za Extru: Ne bih podnijela da u BB-u pobijedi loš čovjek

Voditeljica reality showa Big Brother u intervjuu za Extru otkriva podržava li još uvijek ljubav Marijane i Nemeša, zbog čega se divi Marijaninom suprugu i priznaje da joj je drago što su neki stanari konačno pokazali svoja prava lica

Voditeljica Big Brothera kaže da je vodeći show naučila čitati ljude kao pravi psihologVoditeljica Big Brothera kaže da je vodeći show naučila čitati ljude kao pravi psihologVeć dva mjeseca Antonija Blaće živi na dvije adrese – zagrebačkoj i onoj u Beogradu, gdje uz srpsku voditeljicu Marijanu Mićić svake nedjelje vodi live emisije regionalnog showa Big Brother. U međuvremenu je počela raditi i kao voditeljica Narodnog radija u Zagrebu te, iako se pred kamerama osjeća kao doma, priznaje da je imala veliku tremu kada je ušla u radijski studio. Ova 31-godišnja Šibenčanka već je skoro dvije godine u vezi sa zagrebačkim vaterpolistom Hrvojem Brlečićem, no veoma je tajnovita kada je riječ o njihovim planovima za budućnost.

EXTRA: Prije početka prve live emisije Big Brothera bili ste jako uzbuđeni. Kakvi su vam danas dojmovi?

- Zadovoljna sam reakcijama gledatelja, ali znam da bih mogla još bolje. Kroz zadnje dvije godine radila sam sama na pozornici i pomalo se navikla da sve radim sama, a sad je posao raspoređen između Marijane i mene.

EXTRA: Kako se slažete s Marijanom Mićić?

- Odlično. I privatno se družimo. Marijana se uvijek brine je li mi dosadno, kako mi je ispunjen dan. Baš je pravi domaćin. Tu i tamo čujem komentare da se previše preklapamo u studiju, ali to je samo drugačiji mentalitet, ona je prava predstavnica strastvenog Balkana.

EXTRA: Kakvi su vam stanari ovosezonskog Big Brothera? Tko vas je pozitivno iznenadio, a tko negativno?

- Nitko me nije iznenadio ni pozitivno ni negativno. Stvari se razvijaju točno kako sam predviđala, budući da sam svih ovih godina, koliko radim u showu Big Brother, psiholog amater. Oni koji su mi antipatični su napokon počeli pokazivati svoja proračunata, prava lica, i to mi je baš drago.

EXTRA: Nakon što se dogodio prvi seks u kući između Marijane i Nemeša, mediji su prenijeli vaš komentar u kojem na neki način podržavate Marijanu i njezin odnos s Nemešom. Što danas kažete na sve to?

- Prvenstveno podržavam Marijanina muža koji je toliko dostojanstveno i s mjerom odradio cijelu ovu situaciju da mu stvarno skidam kapu, divim mu se i mislim da je junak u očima mnogih žena. Što se tiče Marijane, moj stav je samo takav da mi nije jasno da u zemlji koju je politika toliko opljačkala, a mi se nikad nismo pobunili, možemo toliko mržnje pokazati prema ženi koja je, realno gledano, napravila štetu samo sebi i povrijedila samo svoju obitelj.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Antonija Blaće: Nisam decentna osoba, pa će i moja svadba biti dernek

Antonija Blaće: Nisam decentna osoba, pa će i moja svadba biti dernek

Osim što svakodnevno na Narodnom radiju vodi emisiju, televizijska i radijska voditeljica Antonija Blaće priprema se za novi regionalni reality show… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 19.05.11. 04:55

a tko će odlučiti tko je dobar a tko loš?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika