18.05.2011. / 08:58

Autor: Hina , Nacional.hr

Schwarzenegger koristio ured za afere sa brojnim ženama

Izvori upoznati s uredom kada su te žene dolazile u njega prije 5 do 7 godina, kažu da je bilo nekoliko spavaćih soba u apartmanu gdje su se sastanci održavali

Bivši guverner Kalifornije i hollywoodska zvijezda Arnold Schwarzenegger imao je brojne, kasnovečernje sastanke s raznim ženama u svojoj uredskoj zgradi u Santa Monici, a neke od tih žena su misteriozno nosile registratore s dokumentima, izvijestila je u utorak na američka TV emisija i web stranica TMZ, specijalizirana za vijesti o slavnim osobama, pozivajući se na izvore koji su bili upoznati s tim susretima.

Arnold Schwarzenegger je sada otkrio da ima dijete s pripadnicom svoje posluge već 10 godina, te da je otkrio tajnu supruzi Mariji nakon što je napustio ured guvernera u siječnju.

Izvori TMZ-a navode da su postojale i druge žene, najmanje dvije koje su više puta dolazile u njegov ured oko jedan sat noću s registrima dokumenata i sate provodile tamo. Izvori upoznati s uredom kada su te žene dolazile u njega prije 5 do 7 godina, kažu da je bilo nekoliko spavaćih soba u apartmanu gdje su se sastanci održavali.

Osobe upoznate sa Schwarzeneggerovim djelovanjem, rekle su za TMZ da je Arnold držao svoje kućno i poslovno osoblje odvojeno. Žena koja je s njim zatrudnila bila je članica osoblja njegovog kućanstva.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 18.05.11. 11:37

I šta je tu čudno? Ko može, hoće, ko ne može, neće, a htio bi. Poznato je da krv nije voda i kad udari u glavu, a imaš materijala niko sretniji. Zašto bi ovaj klaun bio drugačiji?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika