23.05.2011. / 16:22

Autor: Hina

Naceri završio na policiji jer je obožavateljima pokazao golu stražnjicu

Junak filmskog serijala "Taksi", poznat otprije po ekscesnu ponašanju, saslušan je u policijskoj postaji u Cannesu. Prošli je ponedjeljak 49-godišnji francuski glumac također bio priveden jer je vrijeđao policajce u Cannesu, no nakon ispitivanja u policijskoj postaji pušten je na slobodu

ReutersReutersFrancuski glumac Samy Naceri, poznat po svojim ispadima, u ponedjeljak je drugi put u tjedan dana priveden u policijsku postaju u Cannesu jer je na ulici pokazao golu stražnjicu skupini mladića, izvijestile su agencije.

Prije tjedan dana Naceri je priveden jer je vrijeđao policajce u Cannesu. List Nice-Matin piše kako se skupina mladića, naletjevši u nedjelju na Nacerija ispred canneskog hotela Martinez, poželjela s njim fotografirati, no njemu je bilo zanimljivije i draže skinuti hlače i pokazati im golu stražnjicu, istodobno ih vrijeđajući, piše list. "Istraga je u tijeku. Optužen je jer je na javnome mjestu pokazivao gole intimne dijelove tijela", rekao je policajac.

Junak filmskog serijala "Taksi", poznat otprije po ekscesnu ponašanju, saslušan je u policijskoj postaji u Cannesu. Prošli je ponedjeljak 49-godišnji francuski glumac također bio priveden jer je vrijeđao policajce u Cannesu, no nakon ispitivanja u policijskoj postaji pušten je na slobodu.

Naceri je uhićen i optužen u siječnju zbog nekoliko namjernih nanošenja ozljeda hladnim oružjem, što je posljednji slučaj s duga popisa njegovih prijestupa - od nasilja do prometnih prekršaja. Potkraj travnja Naceri je osuđen na 16-mjesečnu zatvorsku kaznu, jer je u siječnju 2009. u Parizu napao prijatelja bivše djevojke nožem. Također je bio optužen jer je poreznim službama utajio 500.000 eura od 2003. do 2004., no oslobođen je kazne kad je namirio dug.

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika