27.05.2011. / 08:38

Autor: Hina , Nacional.hr

Vujanović: uhićenje Mladića važno za Srbiju i čitavu regiju

Predsjednik crnogorskog parlamenta Ranko Krivokapić pozdravio je uhićenje Ratka Mladića. "Sada je stvar u zakonskim procedurama i nema potrebe više komentirati", rekao je Krivokapić

ReutersReutersCrnogorski čelnici pozdravili su uhićenje najtraženijeg haškog optuženika Ratka Mladića, napominjući da je to od velike važnosti ne samo za Srbiju, već i cijelu regiju.

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović je izjavio da je uhićenje Ratka Mladića od presudne važnosti za suradnju Srbije sa Haškim sudom i bitno će ubrzati njene europske integracije, te da taj događaj ima i svoju regionalnu vrijednost i važnost.

Predsjednik crnogorskog parlamenta Ranko Krivokapić pozdravio je uhićenje Ratka Mladića. "Sada je stvar u zakonskim procedurama i nema potrebe više komentirati", rekao je Krivokapić.

Premijer Igor Lukšić cijeni da je uhićenje odbjeglog haškog optuženika Ratka Mladića dobro za europsku perspektivu cijele regije.

"Pozdravljamo konačno suočavanje Srbije sa obavezana iz procesa suradnje sa Haškim tribunalom", rekao je Lukšić.

Vezane vijesti

U Srbiji 13 osoba optuženo za pomaganje ratnim zločincima

U Srbiji 13 osoba optuženo za pomaganje ratnim zločincima

Srbijanski tužitelj za ratne zločine Vladimir Vukčević rekao je u petak kako je u tijeku kazneni postupak protiv 13 osoba za koje se sumnja da su… Više

Komentari

registracija
17/4/11

DONDON, 27.05.11. 16:01

Eto i Crnogorci bi mogli još nešto ušićariti na svom ratnom drugu. Sada ga predaju i prodaju za nove dobiti, a u vrijeme ratova im je bio od pomoći da mogu ubijati, pljačkati i paliti Dubrovnik i okolinu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika