31.05.2011. / 07:00

Autor: Extra

Dijana Čuljak: Više od razvoda pogađa je etiketa loše majke

HTV-ova urednica i voditeljica ovih je dana objavila da se nakon šest godina razvodi od poduzetnika Vladimira Šelebaja: na njegova ocrnjivanja u medijima reagirala je kontaktiravši nadležne institucije, a otkrila je da joj je sad najbitnije zaštititi njihovu šestogodišnju kćer Laru Viktoriju

Voditeljica i urednica nadala se da će njena rastava od poduzetnika Vladimira Šelebaja biti civilizirana, za dobrobit njihove kćeriVoditeljica i urednica nadala se da će njena rastava od poduzetnika Vladimira Šelebaja biti civilizirana, za dobrobit njihove kćeri"Zgrožena sam izjavama svog bivšeg supruga, kontaktirala sam Centar za socijalni rad i zbog svog djeteta koje ima šest godina i ide u vrtić ne želim davati nikakve izjave", rekla je Dijana Čuljak. Zagrebački poduzetnik Vladimir Šelebaj u intervjuu tjedniku Gloria izjavio je da iz braka sa 43-godišnjom HTV-ovom urednicom i voditeljicom izlazi “ne samo osiromašen, nego i osramoćen”. Većinu imovine, tvrdi, on je unio u brak; sve što su tijekom sedam godina zaradili se potrošilo, a nakon prodaje kuće u Gundulićevoj, koja je formalno glasila na Dijanu Čuljak, cijeli kupoprodajni iznos sjeo je na njezin račun.

Iz izvora bliskih voditeljici doznajemo da se ona sve do sada nadala civiliziranoj rastavi te da je o svom, uskorom bivšem, suprugu imala samo riječi hvale. Zbog njihove kćerkice Lare Viktorije sa 45-godišnjim poduzetnikom je željela ostati u korektnim odnosima. No ono što ju je, navodno, najviše pogodilo jest etiketiranje nje kao loše majke. Osim što joj brigu o kćeri vode dvije "bedinerice" – jedna po danu, a druga po noći, Laru je, tvrdi, on i uspavljivao. Dijana je, naime, urednica i voditeljica Dnevnika 3, pa zbog prirode svog posla ne može stalno biti kod kuće, no unatoč tome, tvrde njezini prijatelji, ona je izuzetno brižna majka, a Šelebaj je kćer uspavao tek nekoliko puta.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Izvanredni otkaz za Dijanu Čuljak ili će Uprava HRT-a odgovarati

Izvanredni otkaz za Dijanu Čuljak ili će Uprava HRT-a odgovarati

Nakon što je u Večernjem listu objavljen intervju s Dijanom Čuljak Šelebaj, a u kojem ona priznaje sukob interesa koji direktno šteti HRT-u, Ogranak… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 31.05.11. 16:23

Toliko se ljudi rastaju da se o tome zbilja nema sta komentirati! Na njima je da se sporazume i zbog djeteta ostanu u dobrim odnosima!


registracija
8/7/09

bankar, 31.05.11. 16:35

mokrišta


registracija
7/1/11

djani, 31.05.11. 18:03

KAKO druge žene noću rade i djecu odgajaju i iz te djece i doktori se rađaju

ma ona je kučka,vidite joj facu i porijeklo,posiljena čobanica koja od stanova pravi priča se BORDELE.
u jednom stanu ima 10 plazmi,čemu to??
a taj stan je od nepunih 200 kvadrata-penthouse


registracija
17/5/11

amfiteatar, 31.05.11. 20:17

Ova će u zatvoru završiti, 100%....


registracija
23/5/11

ivan25zg, 01.06.11. 07:57

Ovakve "moderne žene" kao što su one iz serije "sex i grad", štiti obiteljski zakon drugarice jace vlaisavljević tzv. kosor koja se dva put rastavila i prezimenom ne priznaje svog biološkog oca koji ju je i odgojio, četnika Vlaisavljevića.


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 03.06.11. 13:51

Taj jadnik se s ovim umjetnim akrapom ozenio na neviđeno. Ja sam smrdljivicu vidio jednom na moru u "kupacem kostimu" i bilo mi je slabo dva tjedna od onog sto sam samo malkice vidio. Želatina, vene, narančina kora, pristevi prekriveni puderom, ispucalost svega sto taj kostim nije pokrio. Svaka mu cast sto je izdrzao 6 godina.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika