02.06.2011. / 13:14

Autor: Totalsport

Rukometna Bundesliga: Pet golova Vorija, po četiri gola Vukovića i Zrnića

Pascal Hens predvodio je strijelce HSV-a sa sedam golova, a Igor Vori ostavio je najbolji dojam od hrvatskih reprezentativaca s pet golova

Igor VoriIgor VoriKompletirano je 33., pretposljednje kolo njemačkog rukometnog prvenstva. Očekivane pobjede ostvarili su Hamburg, Rhein-Neckar Löwen i Kiel.

Hamburg, koji je već ranije osigurao naslov, na domaćem je parketu savladao Lemgo 38-33. Pascal Hens predvodio je strijelce HSV-a sa sedam golova, a Igor Vori ostavio je najbolji dojam od hrvatskih reprezentativaca s pet golova. Domagoj Duvnjak upisao se u strijelce jednom, dok Blaženko Lacković nije zaigrao zbog ozljede trbušnog zida.

Rhein-Neckar je bez pomoći Ivana Čupića uvjerljivo savladao Friesenheim 38-26, dok je Kiel slavio u gostima kod Gummersbacha 36-33. U redovima Gummersbacha Vedran Zrnić i Drago Vuković zabili su po četiri gola, dok se Josip Valčić nije upisao u strijelce. Kod Kiela najefikasniji je sa osam golova bio Momir Ilić, isto koliko je za poraženi sastav zabio Adrian Pfahl.

Rukometna Bundesliga, 33. kolo:

Hamburg - Lemgo 38-33

Rhein-Neckar Löwen - Friesenheim 38-26

Gummersbach - Kiel 33-36

Redoslijed: 1. Hamburg 60, 2. Kiel 53, 3. Füchse Berlin 53, 4. Rhein-Neckar Löwen 51, 5. Flensburg 44...

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika