02.06.2011. / 16:54

Autor: Totalsport

Diego Simeone napustio Catanijinu klupu

Prema pisanju klupske službene internetske stranice, Simeone je u Cataniji ostvario "briljantne rezultate", a rastanak je uslijedio zbog Argentinčeve ambicioznosti, pri čemu mu klub zahvaljuje na napravljenom i želi svako dobro u budućnosti

Diego Simeone (Reuters)Diego Simeone (Reuters)Dugogodišnji bivši argentinski nogometni reprezentativac Diego Simeone napustio je klupu Catanije, talijanskog prvoligaša kojeg je preuzeo u siječnju ove godine.

U pitanju je sporazumni raskid ugovora.

Prema pisanju klupske službene internetske stranice, Simeone je u Cataniji ostvario "briljantne rezultate", a rastanak je uslijedio zbog Argentinčeve ambicioznosti, pri čemu mu klub zahvaljuje na napravljenom i želi svako dobro u budućnosti.

Slično se, podsjetimo, Cataniji dogodilo i prošle sezone kada je Siniša Mihajlović napustio klupu nadajući se poslu u Interu. Nakon što nije "prošao" u Milanu, potpisao je srpski stručnjak za Fiorentinu čiji je i danas trener.

Vezane vijesti

Pianigiani dao ostavku

Pianigiani dao ostavku

Simone Pianigiani dao je ostavku na dužnosti trenera Montepaschija, s kojim je u šest sezona provedenih u klubu osvojio jednako toliko naslova… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika