06.06.2011. / 11:55

Autor: Nacional.hr

Počele ucjene: Ratko Mladić 'žali što se nije ubio'

Mladić je navodno zatražio i da mu Tribunal omogući financiranje obrane budući da on 'za to nema dovoljno novca' Ako, Haag to ne učini, Ratko Mladić je zaprijetio kako će početi štrajk glađu

ReutersReuters"Napravio sam životnu grešku što se nisam ubio i presudio sam sebi. Ali sad, kad sam već tu, tražim da ispunite moje zahtjeve i osigurate mi odmah adekvatnu zdravstvenu njegu, posjet obitelji, supruge i sina, kao i odvjetnika. U suprotnom, prestat ću uzimati lijekove koje imam kod sebe, kao i hranu koju mi donosite", izjavio je, prema navodima Blica, Ratko Mladić po odlasku u Haag.

Mladić je navodno zatražio i da mu Tribunal omogući financiranje obrane budući da on 'za to nema dovoljno novca' Ako, Haag to ne učini, Ratko Mladić je zaprijetio kako će početi štrajk glađu. Beogradski dnevnik nadalje tvrdi kako Mladić ne boluje od karcinoma, već da se njegovo zdrastveno stanje ima pripisati dvama moždanim udarima, jednog koji se dogodio 1996. i drugog koji se dogodio 2008. godine.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 06.06.11. 13:07

ne dajte mu da krepa od gladi. ako treba ja ću ga doći hraniti, samo da poživi do presude. a nakon toga, nek živi što dulje u nekoj haškoj lepoglavi!


registracija
8/7/10

Maroje, 06.06.11. 13:31

Tako izgleda vrag kada poprimi oblik čovjeka. Bože sačuvaj...


registracija
7/1/11

djani, 06.06.11. 21:53

mladić serucka,da mu je obući odoru isti onaj krvnik,sad glumi da je bolestan,pa što su ga sad tek izručili ,da umre ??


registracija
20/4/11

BivsiYU, 07.06.11. 12:49

Mladić je pred sam kraj života isporučen Hagu da umre, na isti način kao što je Andrija Artuković doveden u ZG da bi umro.
Sve po običnom narodu, koji nije kriv!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika