07.06.2011. / 20:13

Autor: Hina

Mladić iz bolničkog dijela prebačen u zatvor

Bivši vojni čelnik bosanskih Srba Ratko Mladić, koji je prošlog tjedna iz Srbije izručen Haaškom sudu, premješten je iz bolnice u pritvorskoj jedinici u običan zatvorski odjel, rekao je u utorak izvor iz Den Haaga.

Ratko MladićRatko MladićBivši vojni čelnik bosanskih Srba Ratko Mladić, koji je prošlog tjedna iz Srbije izručen Haaškom sudu, premješten je iz bolnice u pritvorskoj jedinici u običan zatvorski odjel, rekao je u utorak izvor iz Den Haaga.

Mladić je UN-ovom sudu za ratne zločine rekao da je teško bolestan a njegovi su odvjetnici pokušali spriječiti njegovo izručenje pozivajući se na njegovo loše zdravlje te je Mladić po dolasku u Den Haag bio smješten u pritvorsku bolnicu zbog medicinskih pregleda.

Izvor u Den Haagu je agenciji Reuters u utorak rekao da je Mladić premješten u obično zatvorsko krilo ali još nije bio u kontaktu s drugim zatvorenicima među kojima je i njegov nekadašnji politički saveznik Radovan Karadžić.

Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

registracija
12/12/10

Klarens, 08.06.11. 04:27

Sad josh samo fali
Suze
Shilterica umjesto
Shapke
A dushe
NIGDJE !!!


registracija
10/12/09

MKC, 08.06.11. 08:37

Kada se sastane sa svojim drugom Radovanom, predpostavljam da bi razgovor mogao teći ovako: ...e moj prijatelju đe se mi nađosmo i što nas snađe bre, a oni naši što sad na našoj pobedi uđoše u tuđe kuće, stanove, uzeše tuđu imovinu koju smo mi njima kao ratni plen priskrbili sada će biti mirni i cenjeni građani. Mi koji smo se borili smo ovde, a oni uživaju. Ako se nas osudi onda bre i ostalo neka se vrati na početno stanje. Neka se onda i oni ( naši) vrate u vukojebinu iz koje su se spustili i zaposjeli ono što smo mi osvojili, e jesmo ti mi neke budaletine bre ...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika