09.06.2011. / 15:41

Autor: Totalsport

Dudek: Na kraj karijere nisam ni pomislio, prioritet je ostanak u Španjolskoj

Ono što želim je igrati, a ponuda imam iz Španjolske, Engleske i Turske

Jerzy Dudek (Wikipedia)Jerzy Dudek (Wikipedia)Poljski 38-godišnji vratar Jerzy Dudek ni ne pomišlja na prekid karijere koja je na neko vrijeme zastala po njegovu transferu u madridski Real iz Liverpoola 2007. godine.

Dudek je među "kraljevima" imao status rezervnog vratara budući da rukavice nije skidao Iker Casillas, pa ne čudi što je, unatoč poznim godinama za nogometaša, ipak i ne toliko za vratara, odlučio potražiti novi klub.

- Na kraj karijere nisam niti pomislio. Pogledajte samo Jensa Lehmanna koji se vratio iz mirovine kada ga je Arsenal pozvao - tvrdi i dodaje:

- Prioritetnim smatram ostanak u Španjolskoj. Obitelj mi je ovdje, u Madridu, sretna, sin mi ima djevojku i to su glavni razlozi za ostanak. Real i Madrid smatram svojim domom i želio bih ostati u Španjolskoj. Ono što želim je igrati, a ponuda imam iz Španjolske, Engleske i Turske.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika