11.06.2011. / 13:24

Autor: Hina

Venezuelanski predsjednik Hugo Chavez operiran na Kubi

Venezuelanskom predsjedniku Hugu Chavezu u petak je na Kubi uspješno operiran apsces u području zdjelice otkriven tijekom posljednje faze njegove ovotjedne turneje po Latinskoj Americi, objavila je venezuelanska vlada.

Hugo ChvezHugo ChvezVenezuelanskom predsjedniku Hugu Chavezu u petak je na Kubi uspješno operiran apsces u području zdjelice otkriven tijekom posljednje faze njegove ovotjedne turneje po Latinskoj Americi, objavila je venezuelanska vlada.

Chavez, koji je obično u dobroj formi i voli sportove, nekoliko tjedana nije se pojavljivao u javnosti zbog ozljede koljena, prije nego što je krenuo na turneju po Brazilu, Ekvadoru i Kubi.

Kako je priopćila venezuelanska vlada, Chavezu je dijagnosticiran apsces u zdjelici zbog kojeg je odmah operiran. Operacija je prošla dobro i Chavez će ostati u Havani nekoliko dana dok ne bude sposoban za putovanje.

Vezane vijesti

Markač uspješno operiran

Markač uspješno operiran

General Mladen Markač, optužen na 18 godina zatvora za zločine u Oluji i nakon nje, uspješno je krajem svibnja operiran na kardiovakularnom odjelu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika