11.06.2011. / 15:25

Autor: Hina

Krivokapić čestitao Bebiću i Hrvatskoj na završetku pregovora s EU

Predsjednik crnogorskog parlamenta Ranko Krivokapići čestitao je u subotu predsjedniku Sabora Luki Bebiću i građanima Hrvatske na odluci Europske komisije o zatvaranju pregovaračkog procesa o pristupanju Europskoj uniji (EU), čime je otvoren put da Hrvatska postane 28. članica Unije.

Crna Gora čestitala je HrvatskojCrna Gora čestitala je HrvatskojPredsjednik crnogorskog parlamenta Ranko Krivokapići čestitao je u subotu predsjedniku Sabora Luki Bebiću i građanima Hrvatske na odluci Europske komisije o zatvaranju pregovaračkog procesa o pristupanju Europskoj uniji (EU), čime je otvoren put da Hrvatska postane 28. članica Unije.

Krivokapić je naveo da je izuzetno obradovan viješću da je Hrvatska uspješno okončala proces pregovaranja s EU i da će vrlo brzo postati punopravna članica europske obitelji naroda i država.

"Ovo veliko postignuće, koje je dokaz pune demokratske zrelosti hrvatskog društva, ne predstavlja samo vaš uspjeh, već je to i uspjeh cijele regije, budući da vaša zemlja na ovaj način otvara vrata i svima ostalima koji svoju državnu sudbinu vežu za zajednički europski dom", ističe Krivokapić dodajući kako će to biti "snažan poticaj i za Crnu Goru da još predanije radi na ispunjanju nužnih kriterija za dalje napredovanje ka punopravnom članstvu".

Vezane vijesti

Turudićev otvoreni sukob sa Špremom

Turudićev otvoreni sukob sa Špremom

Na zahtjev predsjednika Hrvatskog sabora Borisa Šprema da se predsjednik Županijskog suda Ivan Turudić ispriča jer je Luki Bebiću tijekom sudskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika