14.06.2011. / 17:16

Autor: Kristina Gaćarić

Top stipendija ulazi u završnicu: Bira se 100 polufinalista iz cijele Hrvatske

Ukupno smo sa Sveučilišta i Veleučilišta zaprimili 426 prijave, od kojih je 218 prijava sa Sveučilišta u Zagrebu

Dubravko Peričić, Mirjana Pejić Bach, Marko Banušić, Blaženka Divjak, Živko Ivanda, Marina Novak, Lidija Bach Rojecky i Aleksandra Čižmešija Dubravko Peričić, Mirjana Pejić Bach, Marko Banušić, Blaženka Divjak, Živko Ivanda, Marina Novak, Lidija Bach Rojecky i Aleksandra Čižmešija Povjerenstvo Zagrebačkog sveučilišta danas je odabralo 51 studenta Zagrebačkog sveučilišta koji će ući u širi izbor Top Stipendije za Top Studente za akademsku godinu 2011/ 2012, koju je prije deset godina pokrenuo tjednik Nacional. U četvrtak 16. lipnja Stipendijska komisija odabrat će 100 polufinalista, s Veleučilišta Republike Hrvatske i Zagrebačkog sveučilišta, među kojima će 6. srpnja biti odabrano 27 dobitnika Top stipendije za Top Studente za predstojeću akademsku godinu.

Blaženka Divjak, Prorektorica za studente studija Sveučilišta u Zagrebu, izjavila je: "Danas je održan sastanak Povjerenstva koje je napravilo uži izbor za Top stipendije. Ukupno smo sa Sveučilišta i Veleučilišta zaprimili 426 prijave, od kojih je 218 prijava sa Sveučilišta u Zagrebu. Utvrdili smo da bi sukladno Pravilniku za Top stipendiju prema broju prijava, studentima Zagrebačkog sveučilišta trebalo biti dodijeljeno najmanje 12 stipendija. Pred komisijom je izuzetno zahtjevan posao i velika odgovornost jer smo dobili izuzetno kvalitetne prijave, među kojima će teško biti odabrati 27 najboljih."

Vezane vijesti

'Top stipendija' odgođena za sljedeću godinu

'Top stipendija' odgođena za sljedeću godinu

Obavještavamo vas da ove godine nećemo biti u mogućnosti organizirati našu tradicionalnu akciju „Top stipendija za top studente“. Razlozi za takvu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika