15.06.2011. / 11:58

Autor: Totalsport

LA Clippersi produljili ugovor Griffinu

Prvi izbor drafta iz 2009., podsjetimo, propustio je prvu godinu igre zbog ozljede koljena, a u premijernoj sezoni, u kojoj je kao prvi "rookie" nakon osam godina izborio All-Star dvoboj i naslov pobjednika u zakucavanjima, prosječno bilježio 22.5 poena, 12.1 skok i 3.8 asistencija po utakmici

Blake Griffin Blake Griffin Los Angeles Clippersi produljili su ugovor svojoj mladoj zvijezdi Blakeu Griffinu na dodatnih godinu dana, pa bi snažni zakucavač u tom NBA klubu trebao ostati minimalno sa zaključenjem sezone 2012/13.

Griffin je u protekloj sezoni u najjačoj košarkaškoj ligi svijeta izabran za najboljeg novaka i to jednoglasno što je bio takav prvi slučaj nakon 21 godine počeka. Prvi izbor drafta iz 2009., podsjetimo, propustio je prvu godinu igre zbog ozljede koljena, a u premijernoj sezoni, u kojoj je kao prvi "rookie" nakon osam godina izborio All-Star dvoboj i naslov pobjednika u zakucavanjima, prosječno bilježio 22.5 poena, 12.1 skok i 3.8 asistencija po utakmici.

Ugovore prošlogodišnjim novacima za dodatnu, treću godinu Clippersi su produljili i Ericu Bledsoeu i Al-Farouqu Aminuu. DeAndrea Jordana su učinili uvjetno slobodnim igračem što će reći da ga pariranjem ponude moguće zainteresirane strane mogu u svojim redovima zadržati još jednu sezonu.

Vezane vijesti

Mourinho produljio s Realom do 2016. godine

Mourinho produljio s Realom do 2016. godine

Real Madrid potvrdio je službeno putem internetske stranice dvogodišnje produljenje suradnje s karizmatičnim trenerom Joseom Mourinhom. Podsjećamo,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika