18.06.2011. / 10:57

Autor: Hina

Što će im internet bankarstvo: Nagurali 12,5 milijuna kuna u telefonske kablove

Umjesto da novac u inozemstvo pošalju internet bankarstvom, meksički kriminalci odlučili su novčanice nagurati u telefonske kablove i pokušali ih 'legalno' izvesti iz zemlje.

Probali su dolare "izvesti" u VenezueluProbali su dolare "izvesti" u VenezueluUmjesto da novac u inozemstvo pošalju internet bankarstvom, meksički kriminalci odlučili su novčanice nagurati u telefonske kablove i pokušali ih 'legalno' izvesti iz zemlje.

Meksička carinska služba otkrila je u petak u zračnoj luci u glavnom gradu Mexicu više od 2,4 milijuna dolara (12,5 milijuna kuna) skrivenih u 500 metara telefonskih kablova namijenjenih izvozu u Venezuelu.

Više od 6000 smotuljaka američkih novčanica bilo je umetnuto u kablove široke oko 2,5 centimetara. Nanjušili su ih carinski psi. Zasad je samo jedna osoba uhićena, a istraga je u tijeku.

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 18.06.11. 16:53

Hej "Tudinac"! Na hrvatskom se izgovara 'kabel', a u mnozini 'kabeli'! Jos uvijek u kablovima mlijeko kiselimo! Pozdravi mi urednika,a uciteljicu posalji do Vraga!!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika